Crypto

2018. október 19., péntek

Szenzációs Négyes

Képtalálat a következőre: „szenzációs négyes” 
Szenzációs Négyes 
1.évad.1.rész Link ITT 
1.évad 2.rész Link ITT
1.évad 3.rész Link ITT


A „Benne leszek a tévében” celebes különkiadásában életkoruk szerint besorolt négytagú művészcsapatok mutatnak be színpadi produkcióféleségeket, az öregek (Oszvald Marika, Keresztes Ildikó, Magyar Attila és Csonka András) cellatangójától a klimaxolók (Koós Réka, Fésűs Nelly, Hajdú Steve és Kökény Attila) ledfalas bűvészmutatványán és a harmincasok (Nagy Alexa, Tóth Gabi, ÉNB Lali és Szabó Simon) lekoppintott vetkőzőszámán át az ifjak (Szabó Zsófi, Michl Juli, Oláh Gergő és Szalay Bence) zombikórusáig.

A Szenzációs Négyes a RTL Klub show-műsora, melyben hazai hírességeknek eredeti hivatásuktól eltérő, vagy megegyező, különféle produkciókat kell betanulniuk és élő adásban előadniuk.


Képtalálat a következőre: „szenzációs négyes”
A zsűriben ülő Alföldi Róbert vélhetően adás közben döbbent rá, hogy ez a műsor nem az a műsor, de a körülményekhez képest azért állja a sarat, és gyakran a nép hangjaként mondja el, hogy a király meztelen. A stand up komika Ráskó Eszter jó találmány, van szíve, és megtölti a vicces nagy darab nő karakterének kereteit. Ganxsta Zolee szerződtetése mellett pedig az az érv szólhatott, hogy napközben mindig ráér.

Nincsenek megjegyzések:

Legfrissebb feltöltés

Legnézettebb filmek